top of page

ONDERHOUD

Preventief onderhoud is essentieel om stilstand- en productieverlies te voorkomen. Voor elke bedrijfstak bieden wij een passend onderhoudsvoorstel door te kijken naar wensen & specifieke eisen. Wij zorgen dat uw compressor-installatie in goede conditie blijft. Onze onderhoudsabonnementen variëren van jaarlijks onderhoud tot een all-in service- en onderhoudsovereenkomst. Met onze digitale werkbonnen krijgt u, en wij, een onderhoudshistorie en een goed inzicht van de status van uw installatie. Met toevoeging van een 3G module kunnen wij zelfs realtime uw compressor installatie monitoren. Industrie 4.0. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

CE_Perslucht_046_edited_edited_edited_ed

SERVICE

Een gedwongen productiestop door een storing aan de compressor, u moet er niet aan denken. Bij ons bent u in goede handen. Ons team van landelijk opererende service technici beschikken over volledig ingerichte servicewagens. Wij zetten alles op alles om uw persluchtinstallatie weer snel in bedrijf te krijgen. Mocht er toch een kink in de kabel komen, dan kunnen we terugvallen op onze grote voorraden en noodvoorzieningen in onze twee vestigingen. Dus ook voor een tijdelijke uitbreiding van capaciteit kunnen we deze voorzieningen gemakkelijk inzetten. Wij hebben compressoren en persluchtsystemen in vele varianten en uitvoeringen voorradig.

Onderhoud
Service en Reparatie
Levering
CE Persdruktechniek 45.jpg

TURN-KEY

OPLEVERING

Onze kracht ligt in persoonlijke dienstverlening en u met snelheid en flexibiliteit ontzorgen. Wij kunnen altijd nieuwe compressoren en toebehoren uit voorraad leveren. Wij hebben diverse merken op voorraad staan in frequentiegeregelde uitvoeringen, speciale olievrije klasse-0 compressoren, FOOD GRADE varianten en met hogere einddrukken. Wij verzorgen alle mogelijke facetten. Denk hierbij aan: ontwerp, energiebesparing, transport, plaatsing & bedrijfsgereed opleveren. Vervolgens verlenen we u onderhoud en service en denken mee over eventuele toekomstige bedrijfswijzigingen.

CE%20Persluchttechniek%202013_23_edited.
Meting leidingssysteem
S 330_suto.jpg

METING

Wij kunnen diverse metingen op locatie uitvoeren en hiervan rapportage uitbrengen. Denk aan:

  • Flowmetingen

  • Energieverbruik compressoren

  • Capaciteits (flow) metingen

  • Drukdauwpunt & Luchtkwaliteit

  • Ultrasoon lekdetectie

Zeker als u investeert in een nieuwe compressor-installatie is het belangrijk om te weten wat het verbruik is, zodat u kiest voor een zo efficiënt mogelijke compressor-installatie. Met metingen kunnen wij besparingen in perslucht inzichtelijk maken. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag.

S%252520330_suto_edited_edited_edited.jp

LEIDING

SYSTEMEN

Er staat een team van specialisten klaar om alle voorkomende (ring) leidingsystemen in kunststof, aluminium, sendzimir verzinkt, R.V.S. en gefitte DIN2440 buis systemen te installeren. Uiteraard zijn de leidingsystemen uit te breiden met filtering, drukregelaars, slanghaspels, automatische afsluiters etc. Wij gaan niet weg voordat het persluchtsysteem werkt en de gebruikers aan de slag kunnen. Dit kunnen mensen zijn of compleet automatische verpakkingslijnen.

Verhuur
CE_Perslucht_034.jpg

VERHUUR

Heeft u tijdelijk perslucht nodig? Naast verkoop en onderhoud verhuren we ook een breed pakket stationaire schroefcompressoren, drogers en verdere toebehoren. Ook hierbij wordt u volledig ontzorgd; wij regelen plaatsing en in bedrijfstelling. En als u wilt, kunnen we voor compressoren een huurkoop-overeenkomst sluiten. We hebben tevens een serie compressoren die we in de operationele lease kunnen aanbieden. Dus ook in de verhuur bieden we altijd maatwerk. Bekijk hier de mogelijkheden.

bottom of page