top of page

VACATURES VOOR TEAMSPELERS

Ken je een technische teamspeler die bij ons wil werken?

Dan verdien JIJ €500,-
als wij jouw kandidaat aannemen!

Ken jij een technische service monteur die graag een autostuur vasthoudt? Dan kan je 500,- verdienen! 

Waar moet de eigenzinnige technische teamspeler aan voldoen? Zie de vacatures hier maar ervaring in compressoren is niet vereist!

 

Hoe doe je dit?
- de teamspeler mailt z’n CV naar office@ce-perslucht.nl met jou in CC
- jij ontvangt €100,- als we hem aannemen 
- ontvang nog eens €400,- bij een vast contract

BOOM! IN THA POCKET!

 

Ben je zelf de teamspeler? Dan is de bonus uiteraard voor jou! Mail je CV en geef aan dat je een Teamspeler bent! ;)

Groeten van het CE team!

CE_Perslucht_001.jpg
WIJ ZOEKEN COLLEGA'S

Wij zijn een groothandel en technische dienstverlener in compressoren en perslucht technische producten. Naast het verkopen van een breed assortiment zijn wij dé specialist en totaalleverancier voor compressor- en persluchttechniek. Wij leveren aan wederverkopers en eindgebruikers in diverse sectoren, zoals de maakindustrie, fulfilment-, automotive-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie.

Ons vak is veelzijdig, vol met uitdagingen, biedt veel kansen en je komt ook nog eens bij onwijs veelzijdige bedrijven over de vloer. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waar de mens, zowel eigen als van onze relaties, centraal staan. Wij hebben een open, platte en service gerichte bedrijfscultuur. Samenwerken zorgt voor de beste prestaties. Medewerkers die willen leren en groeien krijgen bij ons de kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Teamverband staat bij ons hoog in het vaandel.

Voor ons is het van belang om onze dienstverlening op peil te houden en hierdoor zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde druktemakers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Deventer en wij hebben een servicecenter in Weesp bij Amsterdam.

bottom of page